Als ik klik op 'Aanmelden met eID', gebeurt er niets?

1. Gebruik je een compatibele browser? (Google Chrome of Firefox – deze laatste met eID-addon)
  2. Gebruik je de meest recente versie van de eID-viewer?
  3. Heb je je certificaten gevalideerd in de eID-viewer?
  4. Kan je de test uitvoeren op http://test.eid.belgium.be/ ?

Als je bovenstaande stappen positief hebt beantwoord, zou de aanmelding moeten lukken.

Heb je een of meerdere vragen negatief beantwoord, dan dien je dit in orde te maken:

• Indien het nog niet lukt, kan je best Google Chrome of Firefox (vergeet hierbij niet de eID-addon te installeren) gebruiken als browser. (Op Mac OS X 10.10 gebruik je momenteel best Firefox.)
  • Download en installeer de meest recente versie van de eID-viewer.
  • Valideer je certificaten in deze eID-viewer.
  • Voer de test uit op http://test.eid.belgium.be/