Hoe geef ik mijn bedienden toegang tot CIBweb?

• Je meldt je eerst aan en klikt vervolgens rechtsbovenaan op je naam. Je kiest ‘Tools’ uit het menu.
  • Selecteer 'Bekijk detail' bij de tool CIBweb.Hier kan je de nodige medewerkers ‘gebruiker’ maken door hun toegang aan te passen.
  • Zodra een medewerker ‘gebruiker’ is, kan deze in eigen naam aanmelden en gebruik maken van de betreffende tool.
  • Komt de betreffende medewerker niet voor in de lijst van medewerkers, dient deze eerst te worden toegevoegd via ‘Mijn organisaties’ – ‘Medewerkers’.

Opgelet!
Er zijn bepaalde erkenningen nodig om als medewerker toegang te kunnen krijgen tot een bepaalde tool. Deze vereiste erkenningen kan je terugvinden bovenaan de pagina waar de toegangen worden ingesteld.