Hoe laad ik de wallet van mijn organisatie op?

• Klik rechtsboven op je naam en selecteer 'Wallet' uit het menu.
  • je ziet hier het huidige saldo en de knop 'Opladen', waar je op klikt.

Je krijgt de keuze tussen ‘online’ en ‘offline’ betaling.

De ‘online’ betaling betreft een oplading via Bancontact, Master Card, Maestro of Visa en verloopt online zoals een klassieke online aankoop.

• Je vult het gewenste bedrag in en klikt op 'Betalen'.
  • Je gaat automatisch naar een beveiligde betaalomgeving waar de betaling kan worden afgerond door de stappen op het scherm te volgen.

De ‘offline’ betaling betreft een oplading via overschrijving. Hierbij dien je rekening te houden met enkele dagen administratieve verwerking.

• Hiervoor volg je de instructies die aangegeven staan op je Wallet.
  • Het is van groot belang dat je bij deze overschrijving de gestructureerde mededeling ingeeft zoals deze staat aangegeven op de Wallet van je organisatie.