Ik werk met Windows XP (groene startknop). Wat nu?

Heel wat problemen worden veroorzaakt door het gebruik van Windows XP. Dit sterk verouderd besturingssysteem wordt sinds april 2014 niet meer ondersteund door Microsoft en zal steeds meer problemen ondervinden.

We adviseren dan ook om een recenter besturingssysteem (Windows 8, Windows 10, ...) aan te schaffen en te installeren.

Intussentijd is het best om Google Chrome als browser te gebruiken, deze geeft je het meeste kans op succes in combinatie met Windows XP.