CIB Vlaanderen en Sweepbright slaan handen in elkaar

25 september 2017
Teaser: 

De vastgoedsector is radicaal aan het veranderen door de komst van nieuwe technologieën zoals 3D, virtual reality en 360° fotografie en platformen. De Antwerpse startup Sweepbright heeft in dit opzicht een mobiele tool gelanceerd die het werk van vastgoedmakelaars vereenvoudigt en hen een enorme tijdswinst bezorgt. CIB Vlaanderen en Sweepbright hebben de handen in elkaar geslagen, zodat CIB-leden tegen een voordelige prijs van de talrijke voordelen kunnen genieten.

De taken van de vastgoedmakelaars worden steeds complexer om te kunnen beantwoorden aan een hele reeks nieuwe verwachtingen. Door deze groeiende complexiteit en het belang van vastgoedtransacties, zal de rol van vastgoedmakelaar echter niet verdwijnen. Ondanks deze situatie dokterde niemand tot nog toe een doeltreffend systeem uit waarmee de makelaar zich zou kunnen toespitsen op taken die een echte meerwaarde bieden en die tijdswinst oplevert.

Enorme tijdswinst
De nieuwe oplossing van de startup Sweepbright biedt hier een antwoord op en vereenvoudigt de workflow van makelaars op het vlak van invoer van panden, het laten overeenstemmen van leads en eigendommen en de opvolging van kopers en verkopers. Met hun nieuwe tool lanceren Raphael Bohner en Yoram Speaker een mobiele oplossing waarmee makelaars echt tijd winnen.

Gemiddeld spendeert een makelaar tot zo’n halve dag aan het registreren van een nieuw onroerend goed en zelfs nog meer aan het publiceren ervan. De radicaal nieuwe oplossing van Sweepbright vermindert deze tijdsbesteding aanzienlijk. Raphaël Bochner, medeoprichter en CEO: “Een makelaar is tot een halve dag kwijt met het verzamelen en ordenen van alle gegevens over een eigendom vooraleer hij potentiële kopers een aanbod kan doen.”

Op locatie met je smartphone
Een doorsneemakelaar behandelt tussen 20 en 50 eigendommen per maand. Een paar uur tijdswinst enkel en alleen voor de registratie levert dus al snel een enorme tijdswinst en efficiëntie op tegen het einde van het jaar. Sweepbright houdt het niet enkel bij tijdsefficiëntie. Gezien het gros van de vastgoedmakelaars steeds op de baan is, werd het platform ontwikkeld om onderweg gebruikt te worden.

Met de oplossing van zijn startup kan de makelaar op locatie op zijn smartphone een nieuw aanbod aanmaken. Op die manier kan hij sneller verkopen en de vastgoedportefeuille beter opvolgen.

Sweepbright heeft een jaar na zijn oprichting kantoren in Antwerpen en New York. Het onderhandelt met grote wereldwijde vastgoednetwerken.

Als CIB-lid kan je genieten van 10% korting op de revolutionaire applicatie Sweepbright.

Enkele voordelen die Sweepbright aan je vastgoedbedrijf bijbrengt:

  • Maak en publiceer aanbiedingen in enkele minuten tijd, niet in uren of dagen
  • Automatisch ‘matchen’ van woningen en geïnteresseerde contacten
  • Toon onmiddellijk aan de verkoper hoeveel van je contacten geïnteresseerd zijn in zijn panden en overtuig hem op een efficiëntere manier.
  • CRM speciaal ontworpen voor vastgoedagentschappen
  • Een professionele en gepersonaliseerde “mobile responsive” website.
  • Beschikbaar zowel op je smartphone als op je desktop
  • Gratis 15 - dagen proefperiode
  • 7/7 support

Voor meer info en registreren kan je terecht op www.cibweb.be/partner/sweepbright

Share: