Hogeschool PXL en CIB Limburg slaan handen in elkaar voor ‘Dag van het vastgoed’

11 februari 2015
Teaser: 

4 februari jongstleden stond voor Hogeschool PXL volledig in het teken van vastgoed. Samen met de Limburgse CIB-afdeling organiseerde het departement PXL-Business een dag vol lezingen en seminaries. Onder meer Luc Machon, Johan Tackoen, Anjes Daems en Stephan Coenen werden als gastspreker verwelkomd. Zij zoomden in op de belangrijkste evoluties in de vastgoedmarkt en keken naar de toekomst.

Keuzetraject

“Wie als zelfstandig vastgoedmakelaar wil werken, moet om te beginnen over een bachelordiploma beschikken,” legt departementshoofd Jean-Pierre Segers uit. “In onze opleiding maken studenten kennis met de vastgoedwereld, en worden ze ondergedompeld in de fiscale en technische aspecten. Een bachelorproef rond vastgoed en een afstudeerstage binnen de sector behoren tot de mogelijkheden. We stellen vast dat deze opleiding van in het begin zeer succesvol is.”

Seminaries

Op 4 februari verwelkomde Hogeschool PXL onder andere Luc Machon, Johan Tackoen, Anjes Daems en Stephan Coenen. Er wordt onder andere ingezoomd op de belangrijkste evoluties in de vastgoedmarkt, de eigenheden van het beroep van vastgoedmakelaar en gekeken naar de trends van de toekomst.

Share: