Oproep: wat zijn jouw ervaringen met de OVAM-tools?

17 oktober 2016
Teaser: 

Altijd al je gedacht willen zeggen over de informatietools die de OVAM voorziet in verband met het Bodemdecreet? Heb je suggesties? Grijp dan nu je kans!

Wat?

IPSOS, een onderzoeksbureau, heeft de opdracht gekregen van de OVAM om de wensen en noden van vastgoedmakelaars en notarissen in kaart te brengen over de informatieverstrekking in verband met het Bodemdecreet en de overdrachtsregeling die hierin opgenomen is. Denk hierbij aan de overdrachtstool, de RIT, het webloket, ..
Welke van de instrumenten die de OVAM aanbiedt, ken je? Welke gebruik je veel ? Welke laat je links liggen? Zijn deze gebruiksvriendelijk? ... Op basis van de antwoorden kan de OVAM haar instrumenten bijsturen aan de noden van de praktijk en gebruiksvriendelijker maken.

Wie?

De OVAM is op zoek naar geïnteresseerde vastgoedmakelaars, die een uurtje hiervoor kunnen vrijmaken, in ruil voor een kleine attentie. Interesse? Laat het dan weten via communicatie@cib.be!

Hoe?

Dit gebeurt via een 1-op-1-gesprek met een duurtijd van 60 tot 75 minuten, waarbij de interviewer van IPSOS bij jou langskomt.

Wanneer?

Gelieve je interesse kenbaar te maken uiterlijk op 29 oktober. Wanneer je geselecteerd bent, zal je hier in de eerste week van november op de hoogte van worden gebracht.

Share: