Partners

Dagelijks staan onze partners paraat om met hun service jou als CIB-lid een extra service aan te bieden. Elk op hun manier zijn zij van grote toegevoegde waarde voor jou als vastgoedprofessional.

Proximus heeft voor jou als CIB-lid, voor je medewerkers en voor je eindklanten (particulier en zakelijk) een interessant aanbod uitgewerkt.
Ledenvoordelen

Bespaar én versterk de band met je klanten en medewerkers. CIB Vlaanderen en Proximus slaan de handen in elkaar om je kantoor extra slagkracht te geven. Dankzij deze samenwerking verzekeren wij je van een telecomoplossing van het allerhoogste niveau én van aantrekkelijke voorwaarden. Voor jou, je medewerkers én je klanten voorzien we volgende voordelen.

BTV
Om de keuringen van elektrische installaties vlot te laten verlopen sloot CIB Vlaanderen een samenwerkingsovereenkomst af met het erkend controleorganisme BTV (Technisch Bureau Verbrugghen). Je kan bij BTV terecht voor een hele reeks keuringen. De samenwerking tussen CIB Vlaanderen en BTV maakt een vlotte afhandeling van het keuringsdossier mogelijk. BTV werd gekozen omwille van hun goede service, snelle afhandeling en een vlotte elektronische dossieropvolging.
Ledenvoordelen

Wie BTV zegt, denkt aan elektriciteitskeuringen en EPC's aan een aantrekkelijk tarief. Dankzij de  samenwerking tussen CIB Vlaanderen kan je rekenen op een snelle en transparante dienstverlening. Lees meer over de nieuwe voordelen voor je kantoor.

EDF Luminus is de tweede grootste speler op de Belgische energiemarkt en is zowel producent van elektriciteit als energieleverancier voor gas en elektriciteit. CIB Vlaanderen sloot met EDF Luminus een samenwerkingsakkoord af dat CIB-leden een mooi ledenvoordeel biedt.
Ledenvoordelen

CIB-leden bieden hun klanten een extra service door via Luminus de overdracht van gas en elektriciteit te regelen bij hun verhuis of voor nieuwe aansluitingen. Ook voor ketelonderhoud kan je bij Luminus terecht. Als CIB-lid geniet je bij Luminus van een professionele ondersteuning dankzij een persoonlijk contactpunt en eenvoudige verhuisdocumenten. Voordeel? Je bent zeker van een snelle en correcte service voor je klant .

Concordia is een van de meest toonaangevende verzekeringsmakelaars in de Benelux. Concordia is gespecialiseerd in zowel klassieke verzekeringsoplossingen als nicheproducten en op maat gemaakte pakketten voor bedrijven, federaties en non-profit organisaties.
Ledenvoordelen

Concordia is al jaren de vaste verzekeringspartner van CIB Vlaanderen. CIB-leden genieten van mooie kortingen op de verzekeringsproducten. Sinds 1 januari 2016 heeft het BIV voor alle BIV-erkende vastgoedmakelaars een collectieve verzekeringspolis afgesloten. In die polis zijn de minimum waarborgen opgenomen conform de deontologische richtlijn. Omdat de huidige dekkingen van de CIB-polis veel ruimer zijn dan wat de deontologie voorschrijft, heeft CIB Vlaanderen voor haar leden een aanvullende polis ontwikkeld die dekking verleent in DIC/DIL (verschil in voorwaarden/verschil in kapitalen) met de collectieve BIV-polis. Voor CIB-leden neemt CIB Vlaanderen de premie ten laste waardoor haar leden automatisch genieten van de basis bovenbouw.

Het Zenito Ondernemingsloket is het grootste erkende ondernemingsloket van België. Ze helpen je als ondernemer met alle administratieve formaliteiten.
Ledenvoordelen

Dankzij het partnership tussen CIB en Zenito wordt de verplichte inschrijving van de benoeming van de syndici in Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) maximaal gefaciliteerd en gedigitaliseerd. (KBO VME)

SweepBright is een online applicatie die de vastgoedactiviteiten van elke vastgoedmakelaar vereenvoudigt. Opname van panden, het matchen van vraag & aanbod en het opvolgen van verkopers/kopers en verhuurders/huurders kunnen in een mum van tijd!
Ledenvoordelen

De taken van de vastgoedmakelaars worden steeds complexer om te kunnen beantwoorden aan een hele reeks nieuwe verwachtingen. De nieuwe oplossing van SweepBright vereenvoudigt deze taken waarmee de vastgoedmakelaar tijd wint en zich kan toespitsen op opdrachten die een echte meerwaarde bieden. Dankzij de samenwerking tussen CIB Vlaanderen en SweepBright kan je als CIB-lid gebruik maken van deze dienstverlening. Lees meer over de voordelen.