Confederatie van Immobiliënberoepen

Teaser: 

De grootste en meest representatieve beroepsvereniging van vastgoedmakelaars in Vlaanderen.

Description: 

CIB Vlaanderen, voluit de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen, is de grootste en meest representatieve beroepsvereniging van vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Zij verenigt vandaag ruim 2.500 leden.

Naast vastgoedmakelaars vinden ook andere vastgoedberoepen zoals vastgoedbeheerders, vastgoedpromotoren, vastgoedexperten, maar ook wie professioneel actief is met bedrijfsmatig en toeristisch vastgoed, bij CIB Vlaanderen een professionele thuis.

More Info: 

De meer dan 2.500 leden van CIB Vlaanderen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de sectoromzet. Meteen is CIB Vlaanderen voor vele overheden en in talrijke overleg- en sectororganen de gesprekspartner bij uitstek. Iedere dag opnieuw zet CIB Vlaanderen in tal van dossiers haar beste beentje voor om de belangen van haar leden, en van de vastgoedsector in zijn geheel, te verdedigen.

CIB Vlaanderen biedt haar leden een grote waaier van diensten aan: informatie, juridische ondersteuning, opleiding en vorming, maar ook allerlei ledenvoordelen. Belangrijke, jaarlijkse netwerkmomenten zijn de Real Estate Awards en het CIB Vastgoedcongres.

 CIB Vlaanderen was en is de drijvende kracht achter de professionalisering van het beroep van vastgoedmakelaar. Een CIB-makelaar is daarom ook een goed opgeleide en uitstekend geïnformeerde beroepsbeoefenaar, die op de hoogte is en blijft van de evoluties op de markt en die zich permanent bijschoolt. Sinds jaar en dag staan het imago van het beroep van de vastgoedmakelaar, de kwaliteit van de dienstverlening en de bescherming van de consument bovenaan de prioriteitenlijst van CIB Vlaanderen.