CIB Limburg

Inleiding

Welkom

Het bestuur van CIB Limburg heet je welkom in haar beroepsvereniging. CIB Limburg draagt professionalisme hoog in het vaandel. Wie als makelaar, syndicus, beheerder of bouwpromotor een correcte dienstverlening aan zijn klanten wil garanderen dient de snel wijzigende wetgeving op de voet te volgen. Hierbij komt CIB haar leden te hulp: door het verlenen van een brede waaier aan diensten blijft een CIB-makelaar op een vlotte manier geïnformeerd over alle facetten van het beroep. Up-to-date modelcontracten, permanente informatie over nieuwe wetgeving en juridische ondersteuning zorgen ervoor dat de vastgoedprofessional zijn beroep op een efficiënte wijze kan uitoefenen.  

Ook als consument pluk je daar de vruchten van! Je kan namelijk met een gerust hart een beroep doen op een CIB-vastgoedprofessional voor al jouw vastgoedtransacties.

Op deze website vinden zowel professionelen als consumenten meer informatie over de werking van onze beroepsorganisatie. Veel surfplezier!

Voor meer informatie over het CIB-lidmaatschap kan je terecht bij onze ledenconsulent Michel Engelbosch: michel.engelbosch@cib.be.

In De Kijker

  • Het 19de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 30 november meer dan 1.500 vastgoedprofessionals naar Antwerpen, een absolute recordopkomst. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • Terwijl in de rest van Vlaanderen overal de prijzen van woningen en appartementen in het tweede kwartaal zijn gestegen, zijn ze in Limburg gedaald. Dat blijkt uit de barometer die de Federatie van Notarissen ieder kwartaal publiceert. 

Meer

Raad van bestuur CIB Limburg

Voorzitter
Ondervoorzitter
Afgevaardigd bestuurder
Afgevaardigd bestuurder
Secretaris
Penningmeester
Meer:
1

Provinciaal advies CIB Limburg

Advocaat
011 22 36 90

Contact

CIB Limburg vzw
Maastrichtersteenweg 254/3 - 3500 Hasselt

Secretariaat
Bettie Hendrickx
T 011 28 11 06 / GSM : 0468 180 55

info@cib-limburg.be

 

Medewerkers

Ledenconsulent
michel.engelbosch@cib.be
0473 83 97 61
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen