CIB Oost-Vlaanderen

Inleiding

Welkom

Als voorzitter heet ik u namens de raad van bestuur van harte welkom op de site voor CIB Oost-Vlaanderen. Al meer dan 75 jaar heeft het samengesteld bestuur het beste voor met onze CIB-beroepsorganisatie.

De uitdagingen blijven echter niet uit... Telkens opnieuw moeten we onze visie en richting bepalen en bijsturen, nieuwe accenten leggen en de communicatie met alle spelers op de markt, de politiek en onder de collega's onderhouden en optimaliseren.

Door intens lobbywerk bij alle belangrijke spelers zoals de politiek, het middenveld, de consument, onze leden... bepalen wij onze profilering. Met als doel de verdediging van de belangen van al onze leden en als resultaat de goede verstandhouding tussen de verschillende beroepsgroepen zoals vastgoedmakelaars, -promotoren, -beheerders en syndici.

We beogen onze interne kennis te verruimen door regelmatig bijscholingen & congressen te organiseren, door specifieke sprekers uit te nodigen op onze maandelijkse CIB-ledenvergadering en ultiem door uitwisseling van onze ideeën onderling.

Wilt u mee de visie van CIB Oost-Vlaanderen bepalen? Ziet u de meerwaarde van kennisverbreding & onderlinge communicatie in? Draagt u professionalisme hoog in het vaandel?

Dan bent u aan het juiste adres: CIB Oost-Vlaanderen!

Rik Schepens
Voorzitter CIB Oost-Vlaanderen vzw.

In De Kijker

  • Het 19de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 30 november meer dan 1.500 vastgoedprofessionals naar Antwerpen, een absolute recordopkomst. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

Meer

Raad van bestuur CIB Oost-Vlaanderen

Voorzitter
Afgevaardigd bestuurder
Secretaris
Bestuurder
info@immodeprins.be
Bestuurder
Bestuurder
luc@rosseel.be

Provinciaal advies CIB Oost-Vlaanderen

Advocaat
frank.burssens@everest-law.be
09/3 34 94 70
Advocaat
info@herbrantpartners.be
09/3 74 62 04
Advocaat
09 277 99 90
Advocaat
stijn.vastmans@tiberghien.com
02/7 73 40 00

Contact

CIB Oost-Vlaanderen vzw
Industriepark 3a - 9052 Zwijnaarde

Secretariaat

Maureen Danckaert
T. 09 220 22 05
cib@cibovl.be

 

 

Medewerkers

Ledenconsulent
ernst.driezen@cib.be
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen