CIB West-Vlaanderen

Inleiding

Welkom

Het bestuur van CIB West-Vlaanderen heet je welkom in haar beroepsvereniging. CIB West-Vlaanderen draagt professionalisme hoog in het vaandel. Wie als makelaar, syndicus, beheerder of bouwpromotor een correcte dienstverlening aan zijn klanten wil garanderen dient de snel wijzigende wetgeving op de voet te volgen. Hierbij komt CIB haar leden te hulp: door het verlenen van een brede waaier aan diensten blijft een CIB-makelaar op een vlotte manier geïnformeerd over alle facetten van het beroep. Up-to-date modelcontracten, permanente informatie over nieuwe wetgeving en juridische ondersteuning zorgen ervoor dat de vastgoedprofessional zijn beroep op een efficiënte wijze kan uitoefenen.  

Ook als consument pluk je daar de vruchten van! Je kan namelijk met een gerust hart een beroep doen op een CIB-vastgoedprofessional voor al jouw vastgoedtransacties.

Op deze website vinden zowel professionelen als consumenten meer informatie over de werking van onze beroepsorganisatie. Veel surfplezier!

Voor meer informatie over het CIB-lidmaatschap kan je terecht bij onze ledenconsulent Ernst-Jan Driezen: ernst.driezen@cib.be
 

In De Kijker

  • Het 19de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 30 november meer dan 1.500 vastgoedprofessionals naar Antwerpen, een absolute recordopkomst. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

Meer

Raad van bestuur CIB West-Vlaanderen

Ondervoorzitter
Afgevaardigd bestuurder
Penningmeester
Bestuurder
ark@arkvastgoed.be
Bestuurder
baptiste@immopouille.be
Meer:
1

Provinciaal advies CIB West-Vlaanderen

Advocaat
051 20 30 51
Advocaat
056 25 60 60

Contact

CIB West-Vlaanderen vzw
Kortrijksesteenweg 1005 – 9000 Gent

Secretariaat
Melissa Vriendt
09 242 95 69
secretariaat.westvlaanderen@cib.be
 

Medewerkers

Ledenconsulent
ernst.driezen@cib.be
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen

Agenda

26
nov
12u00

12u00 tot 14u00

17
dec
11u30

11u30 tot 14u00