Schrijf je als CIB-lid in voor het seminarie “Vastgoed van de overheid: hoe vermarkten?” en kom gratis naar Realty

26 maart 2018
Teaser: 

Op 16 en 17 mei maakt het Brusselse Tour & Taxis plaats voor een nieuwe editie van Realty, hét netwerkgebeuren van het jaar voor vastgoedontwikkelaars. Ook CIB Vlaanderen en Covast zijn naar goede gewoonte van de partij met een stand. Belangrijk om weten: op 16 mei organiseren CIB Vlaanderen, VIVO en Covast er een seminarie “Vastgoed van de overheid: hoe vermarkten binnen het wettelijk kader?” waaraan je gratis kan deelnemen. Schrijf je je in voor dit seminarie en ben je bij de eerste 50 CIB-leden die op dit aanbod reageren, dan ontvang je een gratis toegangsticket voor Realty.

Seminarie “Vastgoed van de overheid: hoe vermarkten binnen het wettelijk kader?”
Het seminarie op 16 mei, dat om 14u30 van start gaat en ongeveer een uur zal duren, behandelt een aantal thema’s die bij overheidsvastgoed een belangrijke rol spelen.

Zo wordt er dieper ingegaan op specifieke aandachtpunten bij de verkoop van vastgoed dat eigendom is van de overheid, gaande van leegstand over de bestemming van gebouwen tot de beleidsmatige invullingen ervan. Om het concreet te maken worden tevens enkele casestudies uit de doeken gedaan. Ten slotte wordt ook de werking van het online biedingsplatform Covast nauwer toegelicht en aan het wettelijke kader getoetst.

Afgevaardigd bestuurder van Covast Filip Van der Veken zal het seminarie in goede banen leiden. Het onthaal in City Square (Shed 2) start vanaf 14.25. Na afloop rond 15u30 wordt op de CIB-stand een netwerkmoment met een drankje aangeboden. De aanvraag tot erkenning van dit seminarie voor 1 BIV-vormingsuur is lopende.

Deelnamevoorwaarden

  • De eerste 50 CIB-leden die inschrijven voor het seminarie ontvangen een gratis toegangsticket voor Realty. Bij een no-show op het seminarie worden de kosten voor het toegangsticket (€125) in rekening gebracht.
  • CIB-leden die niet aan het seminarie deelnemen, maar toch van het voordeeltarief van 125 euro voor een toegangsticket willen genieten, kunnen dit via het inschrijvingsformulier aangeven.
  • Niet CIB-leden kunnen op hun beurt gratis deelnemen aan het seminarie mits inschrijving vooraf. Zij dienen wel zelf een inkomticket voor de beurs aan te kopen.

Inschrijven voor het seminarie kan hier.

CIB @ Realty, powered by Concordia, Proximus & Zenito
 

Share: