Vastgoedinfo – Vlaanderen: ontvang snel en eenvoudig al je vastgoedinformatie

04 september 2018
Teaser: 

Fervente gebruikers hebben het wellicht al gemerkt: vorige week werd een nieuwe versie van Vastgoedinfo – Vlaanderen gereleased. Met deze tool kan je als vastgoedmakelaar op basis van één opzoeking op adres of perceel verschillende overheidsbronnen raadplegen. Dankzij de update is de tool nu nog gebruiksvriendelijker en kan er meer vastgoedinformatie worden gecentraliseerd.

Nieuwigheden

De update naar de nieuwe versie brengt volgende nieuwigheden met zich mee:

  • Nieuw uittreksel – omgevingrapport

Je kan er voortaan voor kiezen om informatie over de omgeving van het onroerend goed op te vragen via het omgevingsrapport. In het omgevingsrapport kan je bijvoorbeeld terugvinden hoe het zit met de geluidsbelasting (spoor-, weg- en luchtverkeer) in de omgeving. Ook informatie over de groenkaart Vlaanderen en het grondinformatieregister is opgenomen in het nieuwe uittreksel.

  • Download als zip

Indien gewenst kan je vanaf nu het resultaat van je opvraging, met name de 6 pdf-uittreksels, als één zip-file downloaden. Op deze manier hoef je niet langer elk uittreksel afzonderlijk te downloaden en te bewaren op je eigen pc.

Nieuwigheden gebruiken?

Indien je al geregistreerd bent op de tool kan je je onmiddellijk aanmelden met je Immo-Connect account op de Vastgoedinfo – Vlaanderen tool. Indien je nog niet beschikt over een Immo-Connect account, moet je je eerst registeren.

Bij vragen en suggesties kan je steeds contact opnemen met de helpdesk via vastgoedinfo@vastgoedloket.be of op het nummer 09 243 10 27.

Je kan de tool terugvinden op CIBweb.be en op het Vastgoedloket.

Share: