Vastgoedondernemer 2014: "Onze naambekendheid is groter geworden"

09 maart 2015
Teaser: 

Met de award ‘Vastgoedondernemer van het Jaar’ steunt en bekroont CIB Vlaanderen succesvol ondernemerschap in de sector. Iedere Vlaamse vastgoedondernemer die minstens vijf jaar in hoofdberoep zijn of haar vastgoedonderneming runt, kan deelnemen. Thomas Valkeniers van Pajota Groep uit Dilbeek mocht in 2014 de prijs in ontvangst nemen.

Waarom deelgenomen?

“Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik had echt het gevoel dat ik er klaar voor was, omdat onze organisatie er helemaal stond. Volgens de jury sprong mijn kandidatuur eruit om twee redenen: onze bijzondere aandacht voor de klant en de juridische expertise binnen ons kantoor. Maar uiteindelijk was het aan het publiek om op de prijsuitreiking live te stemmen.”

Mijn overwinning

“Het was de avond van de uitreiking nagelbijten. Zeker toen ik hoorde wie de andere genomineerden waren: Herman Du Bois van Quares en Ingrid Ceusters van Group Hugo Ceusters-SCMS. Ik was bijzonder trots toen we het nipt van hen haalden. Ik kreeg onmiddellijk na de show al sms’jes. De dagen erna werd ik bijna letterlijk overspoeld door reacties, niet alleen van klanten, vrienden en familie, maar zelfs vanuit de politieke wereld ontvingen we complimenten. Een week later verhuisden we naar ons nieuw hoofdkantoor. Het was een drukke periode, maar die award gaf een extra motivatie om door te zetten.”

Wat de award voor mij betekende?

“Het winnen van de award was een echte boost. Het was voor onze medewerkers een stimulans om zich met evenveel enthousiasme te blijven inzetten. De award werkte als een soort van ‘kwaliteitslabel’ voor ons kantoor, en het was daarbovenop gratis publiciteit. Het heeft onze naambekendheid vergroot. Ik werd afgelopen jaar ook verschillende keren gevraagd door organisaties zoals Unizo om te komen spreken over ondernemen.”

1 jaar later

“Ondertussen zijn we verhuisd naar ons nieuw hoofdkantoor in Dilbeek en begin dit jaar openden we een vierde kantoor in Brussel. 2014 is een schitterend jaar geweest. Het winnen van de award speelde daar voor een groot stuk in mee. Als Vastgoedondernemer van het Jaar was het het ideale moment om ons nieuw kantoor te openen. We konden meteen op de nodige publiciteit rekenen. Ik ben het afgelopen jaar nog méér ondernemer geworden. Toch vind ik het moeilijk om het werk op het veld los te laten, maar momenteel wil ik mij vooral focussen op de verdere groei van Pajota. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven en opportuniteiten.”

Share: