CIB Antwerpen

Inleiding

Welkom

Het bestuur van CIB Antwerpen heet je welkom in haar beroepsvereniging. CIB Antwerpen draagt professionalisme hoog in het vaandel. Wie als makelaar, syndicus, beheerder of bouwpromotor een correcte dienstverlening aan zijn klanten wil garanderen dient de snel wijzigende wetgeving op de voet te volgen. Hierbij komt CIB haar leden te hulp: door het verlenen van een brede waaier aan diensten blijft een CIB-makelaar op een vlotte manier geïnformeerd over alle facetten van het beroep. Up-to-date modelcontracten, permanente informatie over nieuwe wetgeving en juridische ondersteuning zorgen ervoor dat de vastgoedprofessional zijn beroep op een efficiënte wijze kan uitoefenen.  

Ook als consument pluk je daar de vruchten van! Je kan namelijk met een gerust hart een beroep doen op een CIB-vastgoedprofessional voor al jouw vastgoedtransacties.

Op deze website vinden zowel professionelen als consumenten meer informatie over de werking van onze beroepsorganisatie. Veel surfplezier!

Voor meer informatie over het CIB-lidmaatschap kan je terecht bij onze ledenconsulent Sven De Vuyst: sven.de.vuyst@cib.be

In De Kijker

 • Het 19de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 30 november meer dan 1.500 vastgoedprofessionals naar Antwerpen, een absolute recordopkomst. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

 • Vastgoedlunch 22 februari 2018 met stand van zaken over de GDPR

  Mis het niet!

  Op onze vastgoedlunch van donderdag 22 februari 2018 in Kasteel den Brandt:

  Staatsecretaris Philippe De Backer komt de volledige up-to-date informatie brengen aangaande de GDPR

   

  Programma:

  11u45:

  Ontvangst met receptie

  12u30 (stipt) – 14u30

  Vastgoedlunch

 • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

 • Noteer deze datum al in uw agenda!

  Het belooft weer een geweldige avond te worden in het MAS 

 • Noteer deze datum al in uw agenda!

  Het belooft weer een geweldige avond te worden in het MAS 

 • Uitnodiging Vastgoedlunch + bijzondere algemene vergadering CIB Antwerpen 26 oktober 2017

  Geachte mevrouw, Geachte heer

  U als zaakvoerder en uw BIV medewerkers worden vriendelijk uitgenodigd voor de Vastgoedlunch + bijzondere algemene vergadering van CIB Antwerpen op donderdag 26 oktober 2017.

  Locatie

  Hof ter Rielen, Turnhoutsebaan 181, 2460 Kasterlee

 • CIB Antwerpen heeft onlangs een cheque van bijna 7.000 euro overhandigd aan het project woonbegeleiding en huurondersteuning dat door de organisaties Kamiano en Sant’Egidio wordt opgezet voor armen en mensen in nood. “Met het overmaken van deze som geld willen we tonen dat we het hart op de juiste plaats hebben”, onderstreepte de Antwerpse CIB-voorzitter Daniel Buschman.

Meer

Raad van bestuur CIB Antwerpen

Voorzitter
Ondervoorzitter
info@home-id.be
Afgevaardigd bestuurder
Secretaris
info@hfs-immo.be
Penningmeester
yves@opum.be
Bestuurder
marleen@azull.info
Meer:
1

Provinciaal advies CIB Antwerpen

Advocaat
03 458 26 33
Advocaat
v.tombeur@portelio.be

Contact

CIB Antwerpen vzw
Kortrijksesteenweg 1005 - 9000 Gent

Secretariaat
Sonia De Backer

p/a Kapelsesteenweg 58 - 2930 Brasschaat

gsm CIB Antwerpen 0471 48 60 72

sonia@cibantwerpen.be

secretaresse@cibantwerpen.be

Medewerkers

Ledenconsulent
sven.de.vuyst@cib.be
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen