CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Over CIB

CIB vertegenwoordigt de Vlaamse vastgoedsector. Onze beroepsorganisatie telt meer dan 3.500 leden, vertegenwoordigt meer dan 50 % van de vastgoedkantoren in Vlaanderen of 75 % van de omzet van de sector. Naast vastgoedmakelaars vinden ook vastgoedbeheerders, -promotoren en -experten onderdak bij CIB . Net zoals iedereen die in bedrijfsvastgoed en toeristisch vastgoed actief is. Onze leden kunnen rekenen op een ruime dienstverlening, een groot netwerk en belangenbehartiging op alle niveaus.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot de meest complete dienstenorganisatie die een houvast biedt aan iedereen die professioneel actief is binnen de immosector. Bovendien speelt onze organisatie een rol als bruggenbouwer binnen de sector en lopen er o.m. samenwerkingsprojecten met de Vlaamse notarissen (VlaNot), de architecten (NAV) en de promotoren (BVS). CIB richt zich ook tot de overheid en de vastgoedconsument.

CIB maakt deel uit van de Federatie van Immobiliënberoepen van België (FIB).

Over CIB

Testimonials

Als ledenorganisatie zijn we uiteraard niets zonder onze trouwe leden. Ontdek wat onze leden te vertellen hebben over hun job en de meerwaarde als CIB-lid.

Ontdek de ledenvoordelen
Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.