CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Verzekeringen - Concordia

Dossier
Verzekeringen - Concordia

Sinds geruime tijd vormen CIB en Concordia, als verzekeringsmakelaar, sterke structurele partners. Binnen het partnership bieden CIB en Concordia verzekeringsoplossingen aan op maat van de vastgoedsector.

Een brede waaier van verzekeringsproducten worden aangeboden en richten zich o.m. op de uitoefening van vastgoedmakelaars-, syndicus- en rentmeesteractiviteiten, maar ook op enkele niches zoals o.m. de toeristische vakantieverhuur. Daarnaast werden er ook op bedrijfsniveau enkele verzekeringsoplossingen uitgewerkt zoals o.m. de collectieve cyber- en hospitalisatieverzekering.

In de onderstaande subdossiers vind je op een overzichtelijke manier alle informatie (van polissen tot verklarende nota’s) met betrekking tot de verschillende verzekeringsproducten die binnen het partnership met Concordia worden aangeboden. Indien je meer specifieke informatie wenst over een verzekering dan wel één van de verzekeringen wenst af te sluiten, dan kan je hiervoor rechtstreeks bij Concordia terecht.

Contactpersoon: Walter Joseph Jones – 0495 47 78 86 - walterjoseph.jones@concordia.be

Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren

Structurele partners

KorfineChecknetACEGSpottoECCAConcordiaCovastLuminusORIS
Asbest Consulting

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.