Grootste lanceringsmoment ooit voor bizLocator

05 september 2018
Teaser: 

Deze maand zet bizLocator grote stappen in Mechelen en omgeving met een lanceringsevenement in regio Rivierenland op vrijdag 7 september. Zowel intercommunale IGEMO, de stad Mechelen als partner VLAIO ondersteunen het evenement en rekenen op een sterke doorstart in de regio.

Vanaf vrijdag 7 september kunnen ondernemers die op zoek zijn naar professionele ruimte in de regio Rivierenland gebruikmaken van de tool bizLocator, de grootste online marktplaats voor professioneel vastgoed in Vlaanderen.

Krachten gebundeld

Stad Mechelen en de gemeenten Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Heist-op-den-Berg, Nijlen, Puurs, Sint-Amands en Sint-Katelijne-Waver besloten - in het kader van het Versterkt Streekbeleid Rivierenland - hun krachten te bundelen en samen in bizLocator te stappen. Deze steden en gemeenten implementeren bizLocator op hun website, waardoor ondernemers nu nog makkelijker het meest actuele aanbod aan professioneel vastgoed kunnen raadplegen.

Mooie upgrade
Ook steeds meer vastgoedmakelaars vinden hun weg naar bizLocator omdat het platform net zo’n sterke ondersteuning kent via inmiddels meer dan vijftig deelnemende lokale besturen. Naast een groei in deelnemende besturen krijgt de tool ook een mooie upgrade de komende weken.

Mis de boot dus zeker niet. Inschrijven voor het lanceringsevent op vrijdag 7 september in Mechelen kan nog via deze link.

Jouw panden publiceren op bizLocator?
Registreer via bizmart.bizlocator.be of neem contact met ons op via support@bizlocator.be.

Share: